Edelmalm

Tjohooo!

Kategori: Allmänt

Hej hej hallå:) Härliga dagar med sol och värme;) Längtar som faen till semestern i år kan jag lova:D Kommer bli en grym sommar:)!!

Men just nu längtar jag mest till på fredag, löning+bonus, hämta paket, lkpg med pappa o köpa ny tv och ett hemmabio, ner på stan en sväng och köpa present (aningen sen men va fan), köpa bil med Räka eventuellt och åka o storhandla:) vadå ledig fredag? Haha

Nehe fortsätta arbeta lite så kan jag skriva en rad eller två till inatt:)

Puss på er!

Haha va bara tvungen att visa den här:P

Måndag o sol

Kategori: Allmänt

Idag vakna jag runt halv sex och trodde klocka va typ nio för solen lyste så fint så:) men inte det inte, så somna om och vakna om vart annat fram till halv tolv tror jag:P

Imorgon hoppas jag på en lika fin morgon för då ska den lönnfete ut på en liten jogging runda;) Det har tänts ett nytt litet ljus för träning och välmående nämligen:P haha

Sitter på jobbet just nu och svettas som en liten gris över en brasa... Det är sånna här dagar jag funderar på varför jag blev svetsare.

Just det, har ju glömt att berätta en sak:) En av mina närmsta och bästa vänner Kicka gifte sig i lördags;) Stort grattis till er, och jag önskar er all lycka i världen:D

Nä nu ska jag ut och ta en cigg och en kaffe:) Hoppas det är svalare ute nu än förut bara..

Bjur på en gammal bild på mig med;)

Puss på er!

Är det bara jag?

Kategori: Allmänt

Kan ju omöjligt va bara jag som har tankar, funderingar och massa annat som man gjort till ord som man aldrig lyckas få ur sig?!? Hur ska man säga det, när ska man säga det?

Fan inge bra att va jag ibland:P Tänker för mycket och öppnar käften för lite:P Nä nu får jag sluta tänka för idag, blir ju okoncentrerad:)

Kanske blir ett längre inlägg inatt om jag orkar:) Nu kaffe och tjata av Fille en cigg;)

Puss på er

Hm

Kategori: Allmänt

Har haft en konstig känsla hela dagen att jag gjort något jag inte borde:o Kan va dom där två folkölen inatt när jag kom hem.. Aja det går över vad det lider:) Fortsätta jobba lite nu:)

...

Kategori: Allmänt

Fan vilken dag... Tar med mig lurarna hem idag och tar en nattpromenad.. Rensa huvet lite nu när flyttstressen lagt sig.. Det är faktiskt skönare än väntat att flytta hemifrån igen:) Så nu är det vara resten kvar, men det ska jag fan klara av!!

En bild på mig och Emil studenten 2007:P

Hemma!!

Kategori: Allmänt

Tjohoo, fick nyckeln till lägenheten för några timmar sen:D Va så klart inte sen med att pka hem till pappa och börja packa kläder och lite annat skrot;)
Linus hängde med hit och hjälpte till att bära upp grejerna från källarn, sen va jag och hämta täcke, kuddar och datorn:) Så nu sitter jag här i mitt alldeles egna hem och smuttar på en nödraket och tar ett bloss:D

Är ju inte färdig flyttad än då, men känns riktigt bra ändå:) Ska ta resten imorgon, och får hjälp av Bubben så jag får med mig allt på en gång:) Sen äre bara att börja fixa o trixa så det blir hemtrevligt;)

Annars idag har det varit bra, åkte till Emil när jag vakna. Stack iväg till donken o käka med Räka o Sälen:) Sen garaget en sväng och tjata på pecka. Dumpa av Emil, upp till Ag satt på hans balkong o lapa soool och självklart mobba Erika;) Mötte upp Jimmy och Kajsa o spela minigolf:) Sen vare dags att börja flytta;)

Det va väl det jag hade idag:P